Way out west

Way out west var underbart!
Jag dansade, träffade folk,fotograferade i fotodiket och såg mina absoluta favoritband och förebilder spela live, kan det bli bättre? Jag lägger upp lite bilder här men det är copyright, för jag ska antagligen sälja bilderna sedan. Ni får fråga om ni ska låna bilderna helt enkelt :)
Detta inlägget är bara från första dagen, jag lägger upp ett med bilder och lite sånt från lördagen snart.

Beirut var riktigt fint, fast dom inledde med min favoritsång nantes så jag blev tvungen att lyssna på den samtidigt som jag stod och knödde i fotodiket. Dåligt. Träffade dom i vip-loungen sen också, och dom var väl inte överdrivet nyktra varken då eller under spelningen haha. Riktigt bra band i alla fall!Band of Horses, underbar konsert! Helt omöjligt att fotografera bara eftersom solen sken rätt in på scenen

Laakso fotograferade jag egentligen bara, fast västerbron lät bra, speciellt när publiken kunde varenda ord :)
Markus är the rockstar.Anthony and the Johnsons tillsammans med Göteborgs symfoniker, vackert! Han hade förövrigt en snygg pianist, undra om han hörde till symfonikerna eller till Anthony..

Glasvegas! Fick en del bra bilder men gick ifrån konserten efter de tre foto-låtarna. Vad jag hört var dom bra men lite enformiga. Då dansade jag i metrotältet till Paper Planes - MIA, med Elvira och Jennifer! HahaSen Arctic Monkeys i typ 20 minuter, det var fotoförbud där men jag tog ett par bilder från publiken i alla fall.. bör nog inte ladda upp för säkerhets skull. Kan lova er - Alex Turner var inte så snygg som han borde ha varit.

Och sedan, Fever Ray. Underbart! Basen och Karin Dreyers röst som liksom borrade sig in. Såg ni den där galna tjejen som dansade? Det var nog jag. Vill tillbaka : <Skulle egentligen gått på Andrew Bird sedan men fick totalmigrän och stupade i sängen.

Ska snart lägga upp från lördagen också, 'til then.. ha det bra! / MalinComments
Postat av: Rosita

Åh, helt fantastiska bilder!

2009-08-16 @ 21:22:43
URL: http://fewlix.blogg.se/
Postat av: Nathalie Saviluoto - MUSIC & Photography

åh, håller med rosita!

2009-08-17 @ 00:28:35
URL: http://almond.blogg.se/
Postat av: sarah

asfint bebi.

älskar dig

2009-08-17 @ 10:45:43
URL: http://worldinmyeyes.webblogg.se/
Postat av: Elvira

Anthonys pianist var jälvigt snygg, ja, haha. Men fever ray var fortfarande bäst, de är alltid bäst.

2009-08-17 @ 12:58:18
URL: http://elviramodesty.blogg.se/

Comment:

Name:
Remember me?

Email (will not be published)

Blog:

Comment:

Trackback
bloglovin

mrswolf.blogg.se