Sthlm dag 3 (sista..)

Idag var sista dagen i Sthlm och vi tog färjan till djurgårn.
Vid ingången till skansen tyckte jag att jag hörde ljudet av soundchecking, så vi sprang in och bort till scenen. Där soundcheckade/genrepade Alexander Rybak (norrmannen som sjöng och vann i eurovision song contest) och han var inte lika oskuldsfullt gullig och liten som han framställs på tv. Han var mer.. sexy mama. Såg allmänt het ut. Och så hade han fiol  - killar med fiol är min hemliga fetisch (patrick wolf, owen pallett.. you name it).
Det var trevligt. Vi stod där och skrek lite ett tag, sen promenerade vi runt på skansen ett tag, skansen är fint men min kamera hade inget batteri.

 


Sedan gick vi runt i stan och spanade på snygga killar. Att se Alexander gjorde oss lite smågalna. Vi gick till porten vi satt i igår men ingen gitarrmarkus var där för han hade frivillig semester.

Det fanns en stooor skylt på medis med en pil där det stod "den som väntar på något gott...". Sarah ställde sig under pilen men vi hade ingen kamera så jag skissade av det hela istället. Folk gav oss väldigt, väldigt skeptiska blickar.Dr Pepper är äckligt och smakar plast. Vi drack det i väntan på tåget.
Vi vinkade också till några killar som satt inne i ett tåg på andra sidan perrongen. Dom gav oss deras nummer genom att forma siffror med händerna men det var ganska svåruppfattat.

Vi försökte smsa vad vi trodde var rätt nummer men fick svaren:
S: Hej killar, hoppas det var rätt nr?
Nr: Nej, jag är bara en gammal tant.
S: Skojar ni?
Nr: Nä, det är sant.

Sedan funderade vi lite på vad en mastodont var, och fick ett väldigt vackert meddelande från en full shrek med blått hår nerkladdat i min anteckningsbok.


Här ser man min nya emililönnerbergahatt, mina nya kängor jag köpte för 45 kr i en källarloppis i gamla stan(!) och min jacka som jag köpte på emmaeus för 10 kr. Fyndarn.


Ha en trevlig dag! /Malin


Comments
Postat av: a g n e s [ f o t o & v a r d a g ]

sv: Ehm hah jag vet inte :P Hurså? ;)

2009-07-15 @ 11:25:50
URL: http://jagagnescecilia.blogg.se/
Postat av: Josefin

Han är heeet! ;D

Jackan var ett riktigt fynd! Jättesnygg va den! :)

2009-07-15 @ 22:02:02
URL: http://pastamedpesto.blogg.se/
Postat av: My

MEN DR. PEPPER ÄR JU ASGOTT. Protest

2009-07-18 @ 00:59:15
URL: http://dango.blogg.se/
Postat av: Anna

Älskar din stil! Helt underbar, och helt unik.

2009-11-24 @ 17:14:57
URL: http://anna-elvira.blogspot.com

Comment:

Name:
Remember me?

Email (will not be published)

Blog:

Comment:

Trackback
bloglovin

mrswolf.blogg.se