Cruel summerKaren Elson är fin, hennes nysläppta skiva tycker jag att alla därute borde lyssna på. I det här klippet sjunger hon sin låt cruel summer. Hon är gift med Jack White och jag tror den handlar om hans relation med Alison Mosshart (de spelar tillsammans i the dead weather). Om jag hade varit Karen Elson hade den i alla fall handlat om det.

Se här bara! (om ni inte har tid att lyssna på hela låten här nere vilket är ett väldigt dumt beslut så kan ni spola fram till 1:50 direkt och förstå vad jag menar)


"my darling was bewitched by another, her black magic tricks stole his heart, I saw her screaming as she twirled her hair, so long and black like the storms"

Fast egentligen kan man ju bara avundas Jack White för att han får vara omkring sådär fantastiska kvinnor hela tiden.

(Ohoho jag känner mig som en skvallertant, det känns bra)

Jag ska snart svara på frågorna jag fått! Men det gör jag ikväll så fortsätt fråga här på inlägget under om ni undrar något.

Comments
Postat av: Nea

sv: :)

2010-07-14 @ 20:09:00
URL: http://coveredinroses.devote.se
Postat av: Tuva

Åh alltså karens skiva är så grym, med tror nog att jack är nog att tacka till att den är så grym som den är, han är ett geni!Fast jag är helt hundra på att Jack o Alison inte haft något ihop, trots att de skulle vara perfekta paret men jag tror att Jack älskar sin Karen

2010-07-15 @ 17:46:32
URL: http://lonesomemama.blogspot.com
Postat av: Tuva

Förresten gillar inlägget ovan, ska börja besvara mina kommentarer med Sv: :)

2010-07-15 @ 17:47:29
URL: http://lonesomemama.blogspot.com

Comment:

Name:
Remember me?

Email (will not be published)

Blog:

Comment:

Trackback
bloglovin

mrswolf.blogg.se