Dr Lakra

Dr Lakra är en Mexikansk tatuerare och konstnär som gör fantastiska grejer. Han är med i en utställning på Nordiska Akvarellmuseet just nu som jag (och ni med!) snart borde gå och se!
/

Dr Lakra is a Mexican tattoo artist and artist and his work is amazing. He's in an exhibit at the nordic aquarelle museum right now that I just have to go to (and you should too)!

Sellin' a cape & a jacket


Jag tänkte sälja min fina trenchcoatcape. Någon som är intresserad? Emaila mig på malin.foto at gmail.com / I'm selling my trench coat cape, anyone interested? Email me at malin.foto at gmail.comOch den här bruna manchesterjackan. En nykärlek som visade sig vara en lite dålig modell för mig som är så lång som jag är. Men annars är den perfekt. Den är en jacka från Holister, fast för längesedan. Fantastisk. / And this brown corduroy jacket. I'm a bit in love with it but it turned out to fit my badly since I'm so very tall. But otherwise it's perfect. It's from Holister, but from a long time ago. It's amazing.

Email me!

Håret bort!

Jag klippte det kort idag! Som ni ser ovan blev jag nöjd.
/

I cut my hair short today! As you can see above I'm happy about it.

Wanås Skulpturpark


Idag var jag på Wanås slott och kollade på skulpturer, de har en hel park full av knasigheter. Slottet är tjusigt det med. Det kom ut ett helt jaktlag med folk i brungröna tweedkavajer och hunterstövlar från slottet när jag satt där och picknickade, bland annat Alex Schulman. Skoj


Kröp man ner i Charlotte Gyllenhammars jordkällare Svindel, så hamnade man djupt inne i ett upp-och-ner-land.


Yoko Ono ställde ut önsketräd. Alla fick skriva sina egna lappar. Många barn som önskade om husdjur.


Jag hittade en graffitihäst som heter Frigidaire och är gjord av Jason Rhoades.


Det var en massa stora bollar i alla träden, de heter Double Dribble och är gjorda av Anne Thulin. Jag och Donny gungar på Love in the afternoon av Hanne Tierney.


Two different anamorphic surfaces av Dan Graham är en av mina favoriter. På andra sidan dammen kan man se några av Yoko Onos stegar.


Det blå huset (spelade upp musik och någon text, och inuti fanns det en stol och ett bord med en bok på) heter A House for Edwin Denby och är gjort av Robert Wilson. Den stora stenen heter Grey Clam och är gjord av Jene Highstein.


En till favorit, Primare Structure, av Jacob Dahlgren. Skojigast i världen att klättra omkring på.


Fler mystiska ting i skogen.


Yoko Onos skyladders.


Och de sista två Yoko Ono'sarna. En där man fick laga krossade muggar på plats, och en där man skulle skriva vad man tänker om sin mamma.

/


I went to a sculpture park by a castle in the south of Sweden today. It's quite amazing with all the art. There's a mix between old sculptures placed there, sculptures made for the park and some temporary exhibitions, this year by Yoko Ono.


Götaplatsen m.m.

Jag och Mari var på konstmuseet och såg en enorm skulptur av en strippa. Och andra bra konstverk. Här är vi uppe på konstmuseets trappa och tittar på stan (de städar poseidon).
Nästa dag var jag vid götaplatsen igen och såg Gustavo Dudamel dirigera symfonikerna. Mahler spelade de, det var maffigt. Näst efter musiken är de uppklädda pensionärerna bäst med konserthuset.
Hejsvejs.
/

This weekend I've been to both the Gothenburg Museum with Mari (we're watching the city from the museums stairs) and to the concert hall. I saw Gustavo Dudamel direct the Gothenburg symphony orchestra playing Mahler. And a new look!

london school of sorcery

Det här är min nya tröja. Den är från Orphan's Arms vilket är en rätt fräck affär.
/

This is my new sweater. It's from Orphan's Arms which is a pretty cool store.

Filminspelning och lite papier maché

Lite bilder från filminspelningen jag var med och assisterade på! Den handlar (uppenbarligen) om en hängd kille, så det var ganska synd om skådespelaren som fick låtsashängas. Kul, i alla fall.
Och förövrigt har jag byggt en klocka i papier maché. Håller på med en jättestor katt just nu också! Den är mer klar än skelettet på bilden därovan, men den ska målas och pyntas litegrann innan jag visar den.
/

Here are some photos from the film production I assisted at! There was a guy hanging himself in the movie, so the poor actor had to hang around being fake hanged all day.

And, a photo of my papier mache clock and the beginning of my papier mache cat which is ready soon!

RSS 2.0