MetropolitanIgår började jag min dag med den bästa gröten som någonsin gjorts på le pain quotidien. Sedan spenderade vi resten av dagen i central park och på the Metropolitan Museum (här är vi och solar på deras tak och beundrar "cloud city" som konstverket heter tror jag).


AfropunkfestivalenDet här är taket på huset där Tory (som vi bor hos) jobbar. De odlar mat och kryddor och bin och har fiskar också. Vi tog alla chansen att sitta på tronen. Vi tog också chansen att äta på Schillers. Så gott. Åt Mac 'n' Cheese som en äkta amerikan. 
Här är lite bilder Afropunkfestivalen på Brooklyn. Vi såg Reggie Watts, Janelle Monae, Erykah Badu och en massa annat bra live. + Sjukt mycket snygga människor och en fin papegoja. 

SoHo / HOUSEFACE

Här är vi nylandade och redo i Amerikatt, i lägenheten på Brooklyn som vi får övernatta i.
Vi tog oss till/hamnade i SoHo och gick på affärer och åt lunch på Gitane. Gott. Gå dit om ni har chansen.
Vi gick på Houseface! Alltså Adam Greens (Ja, Adam Green, värlens bästa person, som spelade i Moldy Peaches en gång i tiden) konstutställning.
Alla olika prylar som är med i The Wrong Ferrari. De var till salu ):
Och sen av någon magisk slump kom Adam Green in i egen hög person för att sälja en tavla. Vi fångade honom innan han drog och jag fick en bild. Är fortfarande superglad!!!

Dokumentären / The documentary

Jag vet inte om ni vet det men jag spelar ju in en dokumentärfilm om livemusik. Det är mest därför jag inte har tid att uppdatera så mycket här! Igår tog vi oss till palmhuset för att möta percivals och filma lite.
/ I don't know if you're aware but I'm recording a documentary on live music right now. That's the main reason I'm not updating as much. Yesterday we went to the palmhouse to record a band called percivals.Det såg ut ungefär såhär (print screen från filmen haha). / It looked sort of like this.Sedan körde vi runt halva stan för att filma på några andra platser. / Then we drove around the city to record at some other places.Här är en bild från när vi filmade Petter Seander också. / Here's an image from when we recorded Petter Seander too.Så. Dokumentär! Imorgon åker jag iväg till USA med mitt filmgäng i lite mer än två veckor för att filma tusenhundra band och hitta på en massa andra roliga grejer.
/ So, the documentary! Tomorrow I'm going to New York City with my little film team for about 2 weeks to record loads of bands and do some other fun stuff.

Brötzfestival (den stora vilan)


I helgen hamnade jag på Brötzfestivalen för att filma ett band till en dokumentärfilm om livemusik. . Arrangören heter Lolo och han bjöd in till frijazzfestival i sin enorma villa och ladugård (på vintern har han jazzklubb i konstepidemin, göteborg, för de som är intresserade).


Det var en massa konstnärligheter som pågick. Vi upptäckte t.ex. en frigående fläkt som promenerade runt i området.


Presidentsmilet Oskar, Harrys frisyr, Harry & Stoneface-statyn.


Lite action inne i ladan.


Sedan kom det fantastiska bandet Den Stora Vilan på scen. Här är ett litet smakprov från vad jag filmade (notera livemåleriet av en herre som heter Myrvåld i efternamn):RSS 2.0